Project Explorer
 
 

Indoor Tennis Facility

Athletic/Recreation

Print

Indoor Tennis Facility

The University of Wyoming expanded their current Indoor Tennis Facility to enhance on-campus athletics. This state-of-the-art expansion project was funded through a collection of private donations and University contributions in support of the Cowgirl Tennis Team.

The new four court indoor facility features family restrooms, women and men’s restroom and showers, team locker rooms, commons and study areas, and an upper deck mezzanine for viewing (with wheel accessible lifts). This project included a new pre-engineered metal building with a 2,200 SF corridor link that connects the existing two-court, indoor tennis facility and a 5,500 SF mezzanine for spectators. The project was designed and constructed based on LEED principals.

Project Details

End Use:
Location:
Laramie, Wyoming
Size:
38,000 SF New; 2,200 SF Link
Type:
Athletic/Recreation
Method:
Construction Manager
Share This